Dobrodošli u Regnata Affiliate Program!

Naš affiliate program je način na koji korisnici mogu zaraditi za širenje riječi o nama. Kao affiliate partner, što više prodaja ostvarite prikazivanjem Regnata oglasa na vašoj web stranici, to više novca možete zaraditi! Naš affiliate program je potpuno besplatan a potrebno je samo nekoliko minuta da otvorite račun. Nakon što se registrirate, možete početi zarađivati visoke provizije uz minimalan napor.

Pridružite se našem affiliate programu i počnite zarađivati novac za svaku prodaju koju nam pošaljete! Jednostavno, otvorite svoj račun, postavite link kod na svoju web stranicu i gledajte kako iznos na vašem računu raste kada god vaši posjetitelji postanu naši kupci.

Naš affiliate program je besplatan za registraciju i ne zahtijeva tehničko znanje. Sve što vam je potrebno za početak je računalo ili pametni telefon i Internet veza.

 

Značajke affiliate programa

Zarada
25%
Način plaćanja
Bitcoin
Datum za isplatu
Jednom tjedno
Ograničenja
Ne, što više kupaca uputite, to ćete zaraditi više Bitcoina
Isplatni prag
$50
Statistika
Detaljno praćenje računa
Kolačići (Cookies)
60-Dana praćenja kolačića
Pristojba
Besplatna registracija

 

Kako to radi?

To ne može biti jednostavnije! Proces je vrlo jednostavan:

  1. Posjetitelj klikne na affiliate link na vašoj web stranici ili u email poruci.
  2. IP adresa posjetitelja je zabilježena a kolačić postavljen u preglednik u svrhu praćenja.
  3. Posjetitelj pregledava našu stranicu i može se odlučiti za narudžbu.
  4. Ako i kada posjetitelj naruči (narudžba ne mora biti napravljena odmah prilikom prve posjete stranici – kolačići i IP adresa su spremljeni u preglednik posjetitelja i ostaju 60 dana), narudžba će biti registrirana kao prodaja koja je išla preko vas, a vi ćete dobiti proviziju za tu prodaju. Vi ćete primiti proviziju isplaćenu kroz Bitcoin svakog ponedjeljka!

 

Već ste affiliate partner?

Molimo posjetite Affiliate Prijava stranicu i unesite vaše korisničko ime i lozinku za pristup statistici, bannerima i linkovima.

 

Pridružite se Regnata Affiliate Programu

Sada kada ste se upoznali s našim Affiliate Programom, ovdje imate Obrazac za registraciju. Pridružite se našem affiliate programu i zaradite proviziju u Bitcoinima! Jednostavno, ispunite obrazac i možete početi odmah!

Resetiraj lozinku
Unesite email adresu. Vi ćete primiti novu lozinku na email.