Binance – mjenjačnica i dnevno trgovanje kriptovalutama

Samo se usredotočite na to da kupujete po manjoj cijeni a da prodajete po većoj cijeni. Na taj način vi ćete steći više novčića pojedine kriptovalute nego što ste do tada imali. Na taj način kada vrijednost poraste, vi ćete imati više novčića i oni će vrijediti više. To je sva mudrost na Binance.

Zanima vas je li Binance dobra platforma za dnevnu trgovinu? Uspoređujući s drugim mjenjačnicama kriptovaluta, na Binance su niže naknade. Može se slobodno reći da je Binance jedna od najboljih. Serveri su brzi a podizanje (withdrawal) je lagano. Binance je odgovorna i sigurna mjenjačnica kriptovaluta. Binance ima brzu i odličnu podršku. Čisto, uredno, brzo i super intuitivno korisničko sučelje je sve što vam treba za trgovanje.

Ovdje su vrijedni savjeti za početnike:

Ne postoji način da podignete fiat novac (npr. USD) iz Binance. Također, ne postoji mogućnost da u Binance unesete fiat novac. Binance nije fiat mjenjačnica. Binance je striktno samo crypto-to-crypto mjenjačnica. To znači da vi možete unijeti jedino kriptovalutu i iznijeti samo kriptovalutu.

Vaš je cilj trgovina između kriptovaluta da biste zaradili više od njih. Pretvorba u USD nije bitna, činjenica je da prodajete kriptovalutu po većoj cijeni a kupujete po manjoj cijeni.

U Binance vi zapravo možete samo prodati novčiće za USDT koji je Tether, ne fiat USD. Kada želite pretvoriti u fiat novac vi zapravo trebate povući svoje Bitcoine i onda ih prodati gdje vam je volja.

Na CoinMama vi možete za novac kupiti Bitcoine (BTC) a zatim ih poslati na Binance.

Ubuduće, bilo bi dobro da radite prijenose sa Ethereuma ili Litecoina. Bitcoin mreža je postigla svoj limit i to je previše sporo i skupo u ovom trenutku jer plaćate više za taj transfer. Glavni problem je što trebate čekati. Ako želite ubrzati, najprije možete napraviti transfer sa LTC i za to će vam trebati maksimalno 20 minuta, zatim to pretvorite u BTC.

Ne možete sa LTC direktno kupiti XRP. Najprije trebate LTC promijeniti u BTC a zatim BTC u XRP.

UVIJEK najprije pokušajte s malim iznosom kako biste dvostruko provjerili da je sve što radite ispravno.

Najmanji iznos u bitcoinima s kojima možete trgovati je 0.001 BTC na Binance.

Koliko možete dnevno zaraditi na Binance to ovisi samo o vama. Ovo nema gotovo nikakve sličnosti sa Forexom. Vi se ne kladite na vrijednost koja će možda porasti i pasti. Vi na Binance kupujete i prodajete kriptovalutu po vašem izboru. Pratite trendove. Kupujete kriptovalutu po manjoj cijeni, prodajete po većoj cijeni. Razlika je vaša zarada.

Krenete li sa samo 1 BTC danas, za mjesec dana možete ih imati nekoliko. Ako to pokušamo pretvoriti na jednostavan i razumljiv jezik, činjenica je da vi trgujući u samo jednom danu možete uvećati svoj kapital u visini pristojne mjesečne plaće. Pa što čekate?


Podijeli ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *