Kako ne propustiti priliku

Ako je u vijestima – to je stara vijest! Držite se onoga što radi. Nemojte loviti “sljedeću najbolju stvar”.

Uzmite svoju poziciju. Uložite u kriptovalutu u koju vjerujete s razlogom (najmanje 2 ili 3 razloga). Vaša dobit će biti na duge staze. Uvijek planirajte dugoročno.

Sve ovisi o diverzifikaciji (raspoređivanje u više njih) vašeg portfelja (ulaganje). Ako pogledate 1 godinu unatrag, vidjet ćete da je gotovo svaka pojedina kriptovaluta u vrhu 5-10 u Market Cap (vrijednost na tržištu) eksplodirala.

Dobro, vi ne možete predvidjeti budućnost ali možete se uspinjati ako znate što radite.

Važno: čim čujete vijest o pojedinoj kriptovaluti, već je prekasno, baš kao što ste mogli čuti o bitcoinu u mainstream medijima (tv, novine, radio, …) kada je njegova vrjednost već bila najviša u povijesti.

Pa, kako možete zaraditi ako ste propustili prvi skok?

Ako uočite nešto što je tek počelo rasti brzo, tu će vjerojatno biti još jedan val rasta zbog HYPE (intenzivno promoviranje), FOMO (fear of missing out, strah od propuštanja) i svega ostalog ali ako ste pametni (i uz pomoć tehničkih analiza), vi ionako možete zaraditi puno profita.

Imajte na umu da je ovo vrlo stresno jer se sve odvija brzo, trebate kontrolirati svoje emocije i stalno pratiti kretanja i dijagrame.


Podijeli ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *