Kupite bitcoine s kreditnom karticom ili gotovinom (Western Union)

Coinmama prihvaća sve glavne kreditne/debitne kartice i gotovinu (Werstern Union). Stranica je lijepo dizajnirana i radi savršeno na mobilnom pregledniku, kao i na desktopu. Korisnička podrška je uistinu nevjerojatna a live chat s agentima je uvijek dostupan.

 

Korak 1 – Otvorite Coinmama račun

Ako ste prvi put na Coinmama, registrirajte se.

 

Korak 2 – Verificirajte svoj račun

Potvrdite svoj identitet tako što ćete skenirati dokument u boji i učitati ga na stranicu. To može biti putovnica, osobna iskaznica ili vozačka dozvola. Verifikaciju radite samo prvi put, samo prilikom registracije.

Na stranici je navedeno da proces verifikacije (odobrenje računa) može potrajati i do 48 sati, ali iz iskustva većine korisnika, potrebno je puno manje (oko 2-3 sata).

 

Korak 3 – Naručite

Nakon što se registrirate, prijavite se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Sada je vrijeme za vašu narudžbu, odnosno, kupovinu. Jednostavno odaberite koliko bitcoina želite kupiti iz dostupnih opcija (na sredini početne stranice). Ako želite drugačiji iznos, jednostavno pomaknite klizač na neku vrijednost i kliknite na dugme “Buy Bitcoins” (kupi bitcoine).

Unesite vašu Bitcoin adresu.

Odaberite način plaćanja. Ako koristite debitnu karticu tada odaberite “Visa, Mastercard via Simplex”. Simplex je tvrtka koja omogućuje Coinmama da prihvati bitcoine putem vaše debitne kartice. Uplatite.

 

Korak 4 – Potvrdite

Potvrdite vašu Bitcoin adresu tako što ćete kliknuti na link u email poruci.

Sa svime ste gotovi!

Nakon što primi i potvrdi vašu uplatu, Coinmama odmah šalje bitcoine na vaš račun (na vašu Bitcoin adresu u vašem Bitcoin novčaniku).


Podijeli ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *