89.900 USD mjesečno!? Izgleda nemoguće? Razmislite još jednom!

Ovo je činjenica: Internet je stvorio više milijunaša nego u cijeloj povjesti, ikada.

NAPOMENA: 16 BTC (kratica za bitcoin valutu) je protuvrijednost od $89.900 (u trenutku pisanja). Koliko jedan bitcoin vrijedi danas pogledajte ovdje (otvara se u novom prozoru).

 

Ovo je za vas:

 • ako tražite dodatan izvor prihoda
 • ako želite naučiti nešto novo (nitko ne zna sve)
 • ako želite investirati u svoju budućnost

Ovo nije za vas:

 • ako mislite da na Internetu novac pada s neba
 • ako nemate volje i želje da nešto promijenite u svom životu

Kada govorimo o osnovnom predznanju onda mislimo doslovno tako. Jeste li u stanju čitati i pratiti upute, upaliti i ugasiti PC/smartphone, kopirati i zaljepiti podatke, instalirati i deinstalirati program/aplikaciju, primiti i poslati email, … ? Ovo nije raketna znanost. Ako možete surfati po Internetu i ako se snalazite na Facebooku onda možete i sve drugo.

IMAJTE NA UMU da ovdje možete zaraditi ogroman novac pod uvjetom da se tomu i posvetite. Na ovom svijetu ne postoji nešto za ništa. Budite realni. Ovo nije shema za brzo bogaćenje. Ako niste spremni u to uložiti svoj trud i vrijeme, najbolje će biti da odmah odustanete. Tako ćete sebe poštediti puno razočaranja i frustracija. Ili ćete raditi na tome ili nećete. Ne možete malo raditi … to ne postoji.

Jeste li spremni zaraditi svoj prvi bitcoin (BTC)?

 • Ovo je prilika na koju ste čekali.
 • Iskustvo NIJE potrebno.
 • Ovo mijenja apsolutno sve.

 

Od NULE do 16 BTC Mjesečno (89.900 USD) Korak-po-Korak

KORAK #1: Naučite osnove

Najprije pročitajte (besplatni online kurs) “Investirajte u budućnost“. Sve ostalo što trebate znati nalazi se na našim “Blog” objavama.

 

KORAK #2: Otvorite Bitcoin Wallet

Otvorite Bitcoin novčanik (eng: wallet).

Pomoć/FAQ

 

KORAK #3: Krenite od NULE

Ako je vaš bitcoin novčanik prazan najprije ga napunite s nekim manjim iznosom kojeg ćete jednostavno zaraditi. Pošaljite nekoliko puta bitcoine iz jedne od vaših bitcoin adresa na drugu, primite bitcoine, pošaljite bitcoine i kada shvatite kako Bitcoin radi, vi ste spremni na Korak 4.

Možete dovesti promet na svoju stranicu i uz to zaraditi bitcoine. Registracija je besplatna a pridružiti se možete upravo sada! Kvaliteta prometa je vrlo iznenađujuća za sustav razmjene posjetitelja/prometa na stranicu.

Više informacija i Registracija

 

KORAK #4: Kupite bitcoine

Nakon što ste krenuli od nule, vrijeme je za ozbiljniji korak. Kupite nešto bitcoina. Bitcoine možete kupiti na bankomatu u vašem gradu ili online putem kreditne/debitne kartice ili s gotovinom putem Western Uniona.

Pomoć/FAQ

 

KORAK #5: Pretvorite 0.04 u 16 Bitcoina mjesečno

Donirajte i primite donacije od drugih. Da li vam je 16 BTC dovoljno? Platforma je dostupna cijelom svijetu, besplatno. Kada se priključite vi uplaćujete 0.04 BTC za aktivaciju. To ide vašem sponzoru. To je jedino što trebate dati iz vlastitog novčanika. Povrat imate odmah od prvog priključenog korisnika. Ovdje NEMA posrednika, NEMA naknada za administratora, NEMA mjesečnih naknada, … zapravo, ovdje uopće NEMA naknada. Donacije ne prikuplja administrator niti automatizirani sustav. Donacije se šalju direktno i osobno. Uplate idu direktno iz vašeg novčanika u novčanik drugog korisnika. Jednostavno, donirajte i primite donacije od drugih!

Ovo su neke od prednosti:

 • Bez regrutiranja, nikoga ne vučete za rukav
 • Ovdje se ništa ne prodaje
 • Ovdje nema seminara
 • Ovdje nema posrednika
 • Timski rad
 • Forsirana matrica 2×4
 • Spillover (preljevanje)

Nadograđujete se na sljedeći nivo tek nakon što primite donacije. Ništa ne uplaćujete unaprijed. OVDJE NEMA RIZIKA ZA VAS!

( NEMOJTE SE REGISTRIRATI SVE DOK NISTE SPREMNI IZVRŠITI UPLATU ZA AKTIVACIJU! )

Više informacija i Registracija

 

Ako investirate sada vi ste garantirano milijunaš

Sve što trebate je uložiti sada u zelenu energiju. Izum koji će istisnuti nuklearne elektrane. Energija bez goriva. Prestanite raditi za kikiriki. Ako investirate sada vi ste garantirano milijunaš. Budite dio povjesti!

Više informacija i Registracija

Resetiraj lozinku
Unesite email adresu. Vi ćete primiti novu lozinku na email.