Vaša privatnost je vrlo važna za nas. U skladu s tim, razvili smo ova Pravila o privatnosti kako biste razumijeli kako ćemo prikupljati, koristiti, komunicirati, otkriti i koristiti vaše osobne podatke. Vi trebate pažljivo pročitati ova Pravila o privatnosti, prije korištenja web stranice i/ili pružanja bilo kakve informacije nama. Ako koristite web stranicu i/ili nam pošaljete podatke, izričito pristajete na naše prikupljanje i korištenje informacija, kao što je opisano u ovom Pravilu o privatnosti.

Uvod

Ova Pravila o Privatnosti (“Privatnost”), i Uvjeti Korištenja (“Uvjeti”) reguliraju korištenje www.regnata.com i usluge na stranici (“Web stranica” ili “Usluge”). Vlasnici i suradnici na stranici će se nazivati “mi”, “nas” ili “naš” u ovom Pravilu o Privatnosti. Korištenjem stranice ili njenih usluga, i/ili klikom bilo gdje na ovoj stranici vi se slažete sa Uvjetima i ovim Pravilima, i smatrate se “korisnikom” ovih Pravila. Vi i svaki drugi korisnik (“vi” ili “korisnik”) podložni su ovim pravilima. Vi i svaki korisnik također ste suglasni s Uvjetima korištenjem Usluga. Pod ovim uvjetima, riječ “Stranica” uključuje stranicu navedenu iznad, njenog vlasnika, suradnike, dobavljače, davatelje licenci i ostalih srodnih strana.

Ovu izjavu o privatnosti pružamo kako bismo vam objasnili naše online prikupljanje podataka, tako da možete odlučiti da li i kako da komunicirate sa Stranicom ili Uslugama.

Mi možemo objaviti podatke kada smatramo da je prikladno u skladu sa zakonom, provođenjem pravila stranice, ili da zaštitimo naša ili prava drugih osoba, imovine ili sigurnosti.

Ova online Pravila o Privatnosti odnose se samo na informacije prikupljene putem naše web stranice, a ne na informacije prikupljene offline.

Molimo da također pogledate naše Uvjete Korištenja gdje se govori o korištenju i korisnicima naše web stranice.

Korištenjem naše web stranice vi pristajete na naša Pravila o privatnosti.

Ako odlučimo promijeniti naša Pravila o Privatnosti, mi ćemo te promjene objaviti na ovoj stranici. Ako imamo vašu email adresu, mi vam možemo, također, poslati email obavijest o promjenama.

Kontakt podaci i ostali podaci koji omogućuju identifikaciju

Ova stranica prikuplja određene podatke o korisnicima, što može uključivati korisničko ime i lozinku, kontakt informacije, ili bilo koje druge podatke koje upišete u ovoj stranici. To također može identificirati vašu IP adresu za pomoć u identifikaciji vaših budućih posjeta na web stranicu. Prema našem nahođenju, web stranica može koristiti ove podatke za:

  • Personaliziranje korisničkog iskustva i/ili korisničke usluge
  • Poboljšanje stranice
  • Obradu transakcija
  • Administriranje natjecanja, promocije, istraživanja ili druge značajke ili funkcije na stranici
  • Slanje email poruka korisnicima

Privatnost na mobilnim uređajima

Sljedeće se odnosi na našu stranicu kada se gleda na mobilnom uređaju:

Kada se pristupi s mobilnim uređajem, naša stranica može automatski prikupljati podatke, kao što su vrsta mobilnog uređaja, identifikatore uređaja i podatke o vašem korištenju web stranice. Bez obzira na uređaj koji koristite za pristup stranici, ona će također prikupljati podatke koje dajete, kao i informacije o vašoj interakciji s web stranicom i njenim sadržajem.

Ako su aktivirane usluge lokacije na vašem mobilnom uređaju, naša stranica može prikupljati informacije o lokaciji vašeg uređaja. Vaši davatelji mrežnih usluga za mobitele mogu prikupljati podatke o uređaju, kao što je identifikator uređaja, kada koristite našu web stranicu ili neku od naših mobilnih aplikacija. Ove informacije koje se prikupljaju od strane vaše mobilne mreže nisu povezane s vašim korisničkim računom kod nas, ili sa vašim osobnim podacima.

Kolačići

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačići su mali komadići koda koje stranica ili davatelj usluga stavi na vaše računalo ako to dopusti vaš web preglednik. Stranica koristi kolačiće da prepozna i zadrži određene informacije. Na stranici, ove se informacije mogu koristiti za prepoznavanje vašeg računala i preglednika s trenutnim ili prošlim posjetama na stranicu ili povezane stranice. Mi možemo koristiti ove informacije dohvaćene u kolačiću kako bi poboljšali naše usluge prema vama, za prikupljanje podataka o posjetiteljima na stranicu i njihovo ponašanje, da zapamtimo i obradimo stavke u košarici, da razumijemo i spremimo korisničke postavke, ili da pratimo oglašavanje. Mi možemo ugovoriti usluge s trećom stranom pružatelja usluga kako bi nam oni pomogli u boljem razumijevanju posjetitelja naše stranice.

U većini internetskih preglednika, vi možete promijeniti postavke tako da budete upozoreni svaki put kada se šalje kolačić, ili da isključite kolačiće. S blokiranim kolačićima, neke funkcije na našoj stranici možda neće raditi ispravno.

Korisnička imena, Lozinke i Profili

Ako je od korisnika zatraženo, korisnici moraju navesti valjanu email adresu za stranicu, na koju korisnik može primati poruke. Korisnik također mora ažurirati email adresu na stranici ako je ta email adresa promijenjena. Stranica zadržava pravo ukinuti bilo koji korisnički račun ukoliko se traži valjana email adresa a korisnik ju nije naveo.

Ako stranica zatraži ili dopušta korisniku da kreira korisničko ime ili profil, korisnici se slažu da neće odabrati korisničko ime ili navesti podatke o profilu da bi se lažno predstavljali kao netko drugi, ili s podacima za koje je vjerojatno da će izazvati zabunu s nekom drugom osobom. Stranica zadržava pravo otkazati korisnički račun ili promijeniti korisničko ime ili podatke profila u bilo kojem trenutku. Slično tome, ako stranica zatraži ili dopusti da korisnik kreira avatar ili učita sliku, korisnik se obvezuje da neće koristiti sliku koja oponaša neku drugu osobu, ili koja bi na drugi način vjerojatno izazvala zabunu.

Vi ste odgovorni za zaštitu vašeg korisničkog imena i lozinke na web stranici, i vi se slažete da to nećete otkrivati bilo kojoj trećoj strani. Preporučujemo da koristite lozinku koja je duža od osam znakova. Vi ste odgovorni za sve aktivnosti na vašem računu, bez obzira na to jeste li to odobrili. Vi se slažete da ćete nas obavijestiti o neovlaštenom korištenju vašeg računa, putem email obrasca. Vi prihvaćate da je, ako želite zaštititi vašu interakciju sa stranicom, vaša odgovornost da koristite sigurnu šifriranu vezu, virtualnu privatnu mrežu, ili druge odgovarajuće mjere.

Nije za korisnike mlađe od 13 godina

Stranica nije namijenjena djeci mlađoj od 13 godina. Djeca mlađa od 13 godina ne bi trebala koristiti naše usluge. Mi svjesno ne prikupljamo osobne podatke djece mlađe od 13 godina. Ako mi dobijemo stvarno na znanje da smo prikupili podatke od bilo koga ispod 13 godina, izbrisat ćemo te podatke s našeg servera. To je kršenje naših Uvjeta Korištenja stranice za djecu mlađu od 13 godina.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi ovih Pravila o Privatnosti, molimo da nas kontaktirate.

Posljednje izmjene

Ova Pravila o Privatnosti su posljednji put ažurirana 14 siječnja 2017

Resetiraj lozinku
Unesite email adresu. Vi ćete primiti novu lozinku na email.