Što je Decentraland (MANA)

Decentraland – platforma virtualne stvarnosti, izgrađena na Ethereum blockchainu. Na platformi možete istražiti virtualni prostor i stvoriti svoju 3D stvarnost povezivanjem preko VR naglavnog seta (ili pomoću bilo kojeg preglednika).

Na platformi možete stvoriti mnoge virtualne dijelove prostora. Virtualni prostor predstavlja imovinu koja je u potpunosti u vlasništvu korisnika platforme a ne njezinih kreatora.

Kreatori platforme nisu ograničeni slobodom, ograničeni su samo svojom maštom: u 3D prostoru možete učiniti bilo što: igrati u casinu s prijateljima, voziti automobile i čak otvoriti vlastiti posao.

Tri ključna faktora:

  • Decentralizirana platforma virtualne stvarnosti
  • Potpuna sloboda djelovanja
  • Vlasništvo nad 3D prostorom

Značajke:

Sloboda djelovanja. Korisnici platforme mogu slobodno kreirati i mijenjati svoju 3D stvarnost, a sve izmjene zabilježene su u Ethereum smart ugovoru koji osigurava sigurnost stvorenog sadržaja.

Puno mogućnosti. Razvijanje aplikacija, igara, stvaranje objekata, učitavanje tekstura, upravljanje fizikom – sve je to moguće zahvaljujući jedinstvenom kodu softverske platforme.

Decentralizacija. Da, ovo je ogroman plus jer u naše vrijeme nisu svi blockchain projekti uistinu decentralizirani.

Gdje kupiti MANA

Kupite Bitcoin (BTC) ili Ethereum (ETH) s kreditnom/debitnom karticom (Visa, Master Card) ili gotovinom (Western Union) na CoinMama. Registrirajte se i deponirajte bitcoine ili ethereume na HitBTC ili Binance. Pratite upute i zamijenite po najpovoljnijem tečaju za Decentraland (MANA). Jednostavno je.

Isplati li se ulagati u Decentraland?

Moguće je da će ljudi uskoro biti privučeni ovom vrstom zabave – pogledajte samo uspjeh CryptoKitties. Na ovoj platformi možete prodati svoje virtualno zemljište.

Decentraland kombinira mogućnosti virtualne stvarnosti i blockchain tehnologiju. S porastom popularnosti 3D prostora i virtualne stvarnosti, Decentraland će dobiti zamah jer je decentralizacija ove platforme velika prednost.

Međutim, ne zaboravite, Ethereum ima problema s skalabilnošću mreže što je u ovom trenutku ozbiljan nedostatak Decentralanda.


Podijeli ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *