Što je DigitalNote (XDN)

DigitalNote (XDN) je decentralizirana, open-source kriptovaluta pokrenuta kao “duckNote” u svibnju 2014. i preimenovana u DarkNote u rujnu 2014. U DarkNote fazi su uvedene značajke (1) šifrirani komentari uz transakciju, i (2) šifrirano slanje poruka. Ponovo je promijenjen naziv u DigitalNote u lipnju 2015. godine.

DigitalNote je izvorno izvučen (forked) iz Bytecoina. Glavni fokus DigitalNotea je privatnost i anonimnost transakcija; to se postiže zahvaljujući tehnologiji nazvanoj CryptoNote. CryptoNote ima dvije glavne značajke: (1) “prsten potpisa” (gdje nekoliko korisnika potpisuje poruku o plaćanju, čime je nemoguće utvrditi tko je zapravo primio uplatu) i (2) “nepovezane transakcije” (zahvaljujući automatskom stvaranju jedinstvenih privatnih ključeva za jednokratnu upotrebu).

Osim što služi kao platna mreža, DigitalNote također pruža mogućnost slanja šifriranih poruka bilo kome u svijetu. Budući da je šifrirana, samo pošiljatelj i primatelj mogu pročitati poruku. Značajka slanja poruka koju pruža DigitalNote je popularna u regijama s visokom društvenom napetosti i totalnim nadzorom.

Zašto DigitalNote?

XDN je cryptonote blockchain koji donosi puno sigurnih anonimnih značajki.

DigitalNote XDN je bila prva kriptovaluta u koju su razvojni programeri ugradili blockchain bankarski depozit s kamatnom stopom na (proof-of-work) sustavu dokazivanja. Korištenjem službenog novčanika vi možete “zaključati” (oročiti) neke od vaših XDN-a, a ovisno o tome koliko dugo ih zaključate, dobivate varijabilnu godišnju kamatnu stopu od 0,4% do 1,094%.

XDN sebe naziva “uistinu anonimnom” p2p mrežom, sa šifriranim porukama koje je nemoguće pratiti, s kamatama zarađenim na blockchain depozitima. Budući planovi uključuju “@” pseudonim i mobilnu aplikaciju.

Gdje kupiti RDD

Kupite Bitcoin (BTC) ili Ethereum (ETH) s kreditnom/debitnom karticom (Visa, Master Card) ili gotovinom (Western Union) na CoinMama. Zatim skočite na HitBTC ili Changelly i zamijenite po najpovoljnijem tečaju za Reddcoin (RDD). Jednostavno je.

Zašto investirati u DigitalNote (DGN)

Ne samo da možete biti sami svoja banka, nego možete obavljati svoje poslovanje i komunikaciju anonimnim i šifriranim načinom.


Podijeli ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *