Što je ReddCoin (RDD)

Reddcoin (RDD) je decentralizirana open-source kriptovaluta koja je izvedena (forked) iz Litecoina početkom 2014., ali je ponovno utemeljena na Bitcoinu u kolovozu 2016. godine.

ReddCoin je kriptovaluta koja se koristi kao valuta za nagrađivanje/plaćanje na društvenim platformama kao što su Youtube, Reddit, Facebook, itd. To je u osnovi način da zaradite od vaših posjetitelja. Reddcoin to postiže integriranjem platforme digitalne valute na svim većim društvenim mrežama kako bi proces slanja i primanja novca bio zabavan i nagrađujući za svakoga.

Ako netko voli vaš sadržaj, on može donirati u vaš RDD (Reddcoin) novčanik. RDD možete čuvati ili prodati za druge valute kao što su BTC, USD ili druge Alt novčiće putem mjenjačnice.

Svrha tokena

Reddcoin (RDD) se koristi za ocjenjivanje na društvenim mrežama i kao sredstvo za plaćanje sadržaja. Društvene mreže sada su dio našeg svakodnevnog života. Međutim, oduzimanje glasa, lajkanje ili retvitanje za vaš dobroprihvaćeni komentar ili sliku je zabavno ali na žalost to nema stvarnu vrijednost. Sada postoji način da se jednostavno doda “vrijednost” kroz Reddcoin.

Redddcoin Proof of Stake Velocity

Redddcoin Proof of Stake Velocity je inovativni algoritam koji potiče vlasništvo (Stake) i aktivnost (Velocity). PoSV rješava probleme u tradicionalnim PoW i PoS algoritmima i eliminira potrošnju električne energije za rudarenje.

S tehničkog gledišta, Reddcoin Blockchain pruža parametre posebno stvorene kako bi se poboljšale značajke novčanika. Blokovi se stvaraju svakih 60 sekundi a algoritam konsenzusa za provjeravanje brzine udjela (PoSV) nagrađuje svih koji drže RDD sa 6% (kamata) godišnje. To znači da je Reddcoin deset puta brži od Bitcoina i još daje ljudima naknadu za jednostavnu upotrebu novčića u njihovom novčaniku.

Reddcoin Tip Platforma

Platforma omogućuje ljudima slanje i primanje digitalne valute na društvenim mrežama svim ljudima u svijetu i pruža im način da podrže kreatore sadržaja kroz mikro-donacije.

Redd-ID

Redd-ID će omogućiti svima da kreiraju pseudonime imena za svoj Reddcoin račun i povežu određene identitete društvenih mreža na RDD adrese. Fleksibilno sučelje daje ljudima mogućnost da pošalju mikro-donacije drugim korisnicima na društvenim mrežama.

Reddcoin Broadcast

Reddcoin Broadcast pruža snažne marketinške alate za tvrtke i stalni Reddcoin prihod pojedincima na temelju njihove razine društvenog utjecaja.

Gdje kupiti RDD

Kupite Bitcoin (BTC) ili Ethereum (ETH) s kreditnom/debitnom karticom (Visa, Master Card) ili gotovinom (Western Union) na CoinMama. Zatim skočite na HitBTC ili Shapeshift i zamijenite po najpovoljnijem tečaju za Reddcoin (RDD). Jednostavno je.

Zašto investirati u Reddcoin (RDD)

Reddcoin je ambiciozan projekt s timom programera i podupiratelja koji strpljivo kreiraju kriptovalutu za svakoga.

Reddcoin je osmišljen kako bi osigurao mehanizam za obavljanje mikro-donacija kroz različite društvene mreže. Cilj je usredotočiti se na prevladavanje izazova razvoja inovativnog načina pružanja potpuno decentralizirane mreže za društvene medije.


Podijeli ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *