USB Bitcoin rudari

USB Bitcoin rudari (eng. USB Bitcoin Miners) su još uvijek dostupni za kupiti ali oni stvarno ne stvaraju nikakve značajne profite. Trebate kupiti USB rudara samo kako biste naučili kako rudarenje funkcionira ali osim toga nemojte očekivati puno! Na temelju najbolje stope zarađivanja od 0.00021 bitcoina mjesečno, potrajat će oko 27 godina da od toga izvučete 1 bitcoin.

Ako niste impresionirani, niste vi krivi, jednostavno ste zakasnili. USB Bitcoin rudarenje je bilo isplativo u počecima Bitcoina i sve do 2013. godine.

Ako želite bitcoine onda uložite u ozbiljan rudarski hardver koji košta nekoliko stotina dolara, kao što je Bitmain Antminer S7 ili jednostavno kupite bitcoine.

 

3 najbolja USB Bitcoin Miner ASIC uređaja 2016

Sapphire Miner

  • Hash snaga (Hash Power): 330 MH/s
  • Cijena: $29.99

ASICMiner Block Erupter USB 330MH/s Sapphire Miner

Safir Blok Erupteri su bili prvi Bitcoin USB rudari. Imaju 330 MH/s hash snage koja vam može zaraditi nešto manje od 0,01 $ mjesečno. To može biti dobar izbor samo da vidite kako rudarstvo funkcionira, ali kao i kod većine USB rudara: nemojte očekivati profit.

 

GekkoScience

  • Hash snaga: 8 GH/s
  • Cijena: $49.99

GekkoScience Compac USB Stick Bitcoin Miner

GekkoScience rudari su samo malo bolji od originalnih blok eruptera. To će vam zaraditi oko $0,15 mjesečno, što je više od jednog dolara godišnje! Tvrtka tvrdi da uređaj radi potpuno tiho. To radi samo sa jednim USB priključkom (portom).

 

Avalon Nano 3

  • Hash snaga: 3.6 GH/s
  • Cijena: $20

Avalon Nano 3

Avalon Nano 3 je 3.6 GH/s rudar, koji će vam zaraditi oko $1 godišnje. Ventilator nije potreban, jednostavno ga utaknite u USB port na vašem kompjuteru.

Ovaj rudar će koristiti nešto više električne energije kroz vaše računalo ali ništa primjetno. Ako ga pokušate koristiti na laptopu koji nije priključen na punjač onda će bateriju isprazniti brzo!

 

Napomena

Kad radite s USB rudarima, ne trebate se brinuti o temperaturi ili o ventilatorima. Oni se ne zagriju toliko da im je potreban ventilator. Vanjsko napajanje nije potrebno. Jednostavno ga utaknite u USB port računala i počnite rudariti! USB rudare možete kupiti na eBay ili Amazon stranici.

 

Software

Potreban vam je softver, npr GUIMiner (GPU/CPU Bitcoin miner for Windows) kojeg možete naći na http://guiminer.org/


Podijeli ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *