Uvod

Ovi Uvjeti Korištenja i Pravila o Privatnosti (“Uvjeti”) reguliraju upotrebu www.regnata.com i usluga na stranici (“Stranica” ili “Usluge”).

Vlasnici i suradnici na stranici će se nazivati “mi”, “nas” ili “naš” u ovim Uvjetima Korištenja. Korištenjem stranice ili njenih usluga, i/ili klikom bilo gdje na ovoj stranici vi se slažete s Uvjetima Korištenja, i smatrate se “korisnikom” ovih Uvjeta. Vi i svaki drugi korisnik (“vi” ili “korisnik”) podložni su ovim pravilima. Vi i svaki korisnik također ste suglasni s Uvjetima Korištenja nastavljanjem korištenja usluga. Ako se neki Korisnik ne slaže s Uvjetima Korištenja ili Pravilima o Privatnosti, takav korisnik ne može pristupati stranici ili koristiti usluge. Pod ovim uvjetima, riječ “Stranica” uključuje stranicu navedenu iznad, njenog vlasnika, suradnike, dobavljače, davatelje licenci i ostalih srodnih strana.

Korisniku je zabranjeno ilegalno korištenje

Korisnik ne smije koristiti i ne smije dopustiti bilo kojoj osobi korištenje stranice ili usluga koje na bilo koji način koji krše savezne, državne ili lokalne zakone, propise ili pravilnike, ili ih na bilo koji način remete, za protupravne ili ilegalne svrhe, uključujući, ali ne ograničavajući se na uznemiravanje, klevete, uvrede, krađe podataka ili neprimjereno širenje, ili neodgovarajući nadzor bilo koje osobe.

Korisnik izjavljuje i jamči da:

  • Korisnik će koristiti usluge samo pod Uvjetima Korištenja;
  • Korisnik ima najmanje 18 godina i ima sva prava, ovlasti i sposobnosti da se složi s ovim Uvjetima;
  • Korisnik će pružiti točne, potpune i aktualne informacije web stranici i njenom vlasniku;
  • Korisnik ce obavijestiti stranicu i njenog vlasnika u vezi bilo kakve materijalne promjene podatke, bilo putem ažuriranja i ispravki podataka, ili upozoriti stranicu i njenog vlasnika kroz funkcije na stranici ili adresu ispod.

Odricanje od jamstva

U MAKSIMALNOJ MJERI DOPUŠTENOJ ZAKONOM, STRANICA PRUŽA USLUGE “KAKO JE”, SA SVIM POGREŠKAMA. WEB STRANICA NE JAMČI NEPREKIDNO KORIŠTENJE ILI PRUŽANJE USLUGA ILI DA ĆE OSIGURATI PRENOŠENJE PRAVOVREMENIH INFORMACIJA BEZ GREŠAKA, SIGURNO ILI BEZ SMETNJI. WEB STRANICA ODBIJA DAVATI IZJAVE, JAMSTVA, TE STANJA BILO KOJE VRSTE, IZRIČITO, IMPLICIRANO, PISANO, USMENO, UGOVORNO, UOBIČAJENIH PRAVA, ILI ZAKONSKIH, UKLJUČUJUĆI ALI SE NE OGRANIČAVAJUĆI NA BILO KAKVA JAMSTVA, OBAVEZE ILI UVJETE PRODAJE, POGODNOSTI ZA POSEBNU NAMJENU, NAZIV, NEPOVREDIVOST, ILI BILO ŠTO DRUGO ŠTO MOŽE NASTATI IZ POSLOVNOG ODNOSA ILI PRIMJENE.

Odgovornost je ograničena

WEB STRANICA NEĆE BITI ODGOVORNA ZA NEIZRAVNU, POSEBNU, SLUČAJNU, POSLJEDIČNU, EGZEMPLARNU ILI KAZNENU ŠTETU BILO KOJE VRSTE, UKLJUČUJUĆI ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE SAMO NA GUBITAK DOBITI (BEZ OBZIRA JESMO LI OBAVIJEŠTENI DA SE GUBITAK MOŽE DOGODITI) ILI IZLOŽENOSTI BILO KOJOJ TREĆOJ STRANI SAMIM ČINOM ILI PROPUSTOM. WEB STRANICA NEĆE BITI ODGOVORNA ZA BILO KOJI PROPUST OD TREĆE STRANE KOJE SU UKLJUČENE S USLUGAMA, PONUDAMA NA STRANICI, ILI BILO KOJEG AKTA OD KORISNIKA STRANICE. WEB STRANICA NEĆE BITI ODGOVORNA ZA ŠTETE KOJE SU POSLJEDICA BILO KOJE PRUŽANE USLUGE, PROIZVODA ILI UREĐAJA PROIZVEDENOG OD STRANE TREĆE OSOBE.

BEZ OBZIRA NA ŠTETU KOJU KORISNIK MOŽE PRETRPJETI ZBOG BILO KOJEG RAZLOGA, CJELOKUPNA ODGOVORNOST STRANICE U VEZI SA STRANICOM ILI USLUGAMA, KAO I SA ISKLJUČIVIM PRAVNIM LIJEKOM BILO KOJE STRANE, BIT ĆE OGRANIČENA NA IZNOS, AKO GA IMA, STVARNO PLAĆEN OD STRANE KORISNIKA STRANICI VLASNIKA TIJEKOM 12 MJESECI PRIJE DOGAĐANJA KOJI JE KORISNIKU UZROKOVAO ŠTETU.

Stranica neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu kao rezultat bilo kojeg gubitka, otkrivanja ili korištenje informacija treće strane, bez obzira na to je li takvo objavljivanje ili korištenje sa ili bez znanja korisnika ili pristanka. Stranica neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu u vezi s: korisničkim akcijama ili propusta da djeluje, radnjama ili propustima bilo koje treće strane, uključujući ali ne ograničavajući se na telekomunikacijske usluge, ili događaja ili uzroka izvan razumne kontrole web stranice. Stranica nema nikakvih obveza niti će imati ikakvu odgovornost prema trećoj strani koja nije korisnik i na koju se ne primjenjuju ovi uvjeti. Ograničenja, isključenja i odricanja u ovim Uvjetima primjenjuju se u najvećoj mjeri dopuštenoj prema mjerodavnom pravu, čak i ako pravni lijek ne uspije u svojoj osnovnoj svrsi.

Proizvodi, poveznice i akcije od treće strane

Web stranica može uključivati ili ponuditi proizvode ili usluge treće strane. Stranica također može imati i druge korisnike ili članove koji su u interakciji jedni s drugima, kroz web stranicu, drugdje online ili osobno. Ovi proizvodi treće strane i povezane web stranice imaju odvojene i nezavisne uvjete pružanja usluge i pravila o privatnosti. Mi nemamo kontrolu ili odgovornost za sadržaj i aktivnosti tih povezanih stranica, prodavača i trećih osoba općenito, bez obzira na to gdje ste prvi put upoznati ili bili u interakciji s takvim tvrtkama, uslugama, proizvodima i ljudima preko web stranice, pa prema tome vi se slažete da mi nismo odgovorni za bilo što od toga. Mi, međutim, pozdravljamo bilo kakve povratne informacije o ovim stranicama, prodavačima, drugim korisnicima ili članovima, i trećim stranama.

Promjene na stranici i uslugama

Vlasnik i suradnici na stranici će raditi na poboljšanju stranice za naše korisnike, i za naše poslovne interese na stranici. Zadržavamo pravo da dodamo, promijenimo i uklonimo značajke, sadržaj i podatke, uključujući i pravo da dodamo ili promijenimo bilo koje uvjete za utvrđivanje cijena. Vi se slažete da mi nećemo biti odgovorni za bilo kakve promjene. Niti vaše korištenje web stranice, niti ovi uvjeti ne daju vam nikakvo pravo, naslov ili zaštićene pravne interese na stranici ili njen sadržaj.

Odšteta

Ako vaša aktivnost ili bilo koja aktivnost u vaše ime i na vaš zahtjev stvori potencijalnu ili stvarnu odgovornost za nas, ili za bilo kojeg od naših korisnika, partnera ili suradnika, vi se slažete da ćete nadoknaditi štetu i nama i svakom takvom korisniku, partneru, suradniku, ili zastupniku na sva potraživanja, troškove obrane i suda, obveza, pravne pristojbe, naknade štete, gubitka i drugih troškova u vezi sa svim zahtjevima ili postupcima koji proizlaze iz ili se odnose na vaše korištenje web stranice, ili bilo kakvog vašeg kršenja ovih Uvjeta Korištenja.

Intelektualno vlasništvo

Ova stranica i neki načini isporuke naših proizvoda su izgrađeni na WordPress platformi. Za više informacija o pravima intelektualnog vlasništva, uključujući uvjete Opće javne licence (General Public License, “GPL”) pod kojima je licenciran WordPress softver, pogledajte ovdje http://wordpress.org/about/gpl/

Stranica daje korisniku opozivu, neprenosivu, i ne-ekskluzivnu licencu za korištenje stranice isključivo u vezi sa stranicom i uslugama, pod ovim uvjetima.

Autorsko pravo na sav sadržaj i autorska djela uključena na stranicu su vlasništvo stranice ili njenih davatelja licence. Osim linkova koji vode na web stranicu, točno navedenih referenci na društvene medije i tekstualnih isječaka s linkovima koji se vraćaju na stranicu, bez teksta, slike, video ili audio zapisa, ili bilo kojeg drugog sadržaja s web stranice može biti kopiran bez eksplicitnog i detaljnog, pisanog dopuštenja vlasnika web stranice. Korisnik ne smije podlicencirati ili na drugi način prenijeti bilo koja prava ili pristup stranici ili povezanim uslugama za bilo koju drugu osobu.

Nazivi i logotipi korišteni na stranici, kao i svi ostali zaštitni znakovi, oznake usluga, kao i trgovački nazivi koji se koriste u vezi s Uslugama su u vlasništvu stranice ili njenih davatelja licence i korisnik ih ne može koristiti bez pisane suglasnosti vlasnika prava. Korištenje web stranice samo po sebi vam ne daje za pravo korištenja bilo koje licence, pristanka ili dopuštenja, osim ako je odobreno ali i tada samo u mjeri u kojoj je izričito odobreno u ovim uvjetima.

Sva prava koja nisu izričito navedena u ovim uvjetima su pridržana od strane web stranice.

Privatnost

Sve informacije koje pružite na web stranici su podložne Pravilima o Privatnosti, koje upravljaju našim prikupljanjem i korištenjem korisničkih informacija. Korisnik razumije da kroz njegovo ili njezino korištenje stranice i njenih usluga, korisnik pristaje na prikupljanje i korištenje (kao što je navedeno u Pravilima o privatnosti) informacija, uključujući prijenos tih podataka u Sjedinjene Države i/ili druge zemlje za spremanje, obradu i korištenje od strane web stranice. Web stranica može napraviti određene komunikacije s nekim ili svim korisnicima, kao što su obavijesti o uslugama i administrativne poruke. Ove komunikacije smatraju se dijelom usluga i korisničkog računa na stranici, a korisnici nisu u mogućnosti sve ih isključiti.

Korisnička imena, Lozinke i Profili

Ako je od korisnika zatraženo, korisnici moraju navesti valjanu email adresu za stranicu, na koju korisnik može primati poruke. Korisnik također mora ažurirati email adresu na stranici ako je ta email adresa promijenjena. Stranica zadržava pravo ukinuti bilo koji korisnički račun ukoliko se traži valjana email adresa a korisnik ju nije naveo.

Ako stranica zatraži ili dopušta korisniku da kreira korisničko ime ili profil, korisnici se slažu da neće odabrati korisničko ime ili navesti podatke o profilu da bi se lažno predstavljali kao netko drugi, ili s podacima za koje je vjerojatno da će izazvati zabunu s nekom drugom osobom. Stranica zadržava pravo otkazati korisnički račun ili promijeniti korisničko ime ili podatke profila u bilo kojem trenutku. Slično tome, ako stranica omogućava komentare ili korisnikov unos, ili zatraži ili dopusti da korisnik kreira avatar ili učita sliku, korisnik se obvezuje da neće koristiti sliku koja oponaša neku drugu osobu, ili koja bi na drugi način vjerojatno izazvala zabunu.

Vi ste odgovorni za zaštitu vašeg korisničkog imena i lozinke na web stranici, i vi se slažete da to nećete otkrivati trećoj strani. Preporučujemo da koristite lozinku koja je duža od osam znakova. Vi ste odgovorni za sve aktivnosti na vašem računu, bez obzira na to jeste li to odobrili. Vi se slažete da ćete nas obavijestiti o neovlaštenom korištenju vašeg računa, putem email obrasca. Vi prihvaćate, ako želite zaštititi vašu interakciju sa stranicom, da je vaša odgovornost da koristite sigurnu šifriranu vezu, virtualnu privatnu mrežu, ili druge odgovarajuće mjere. Stranica ima vlastite sigurnosne mjere koje su razumne u odnosu na njihovu razinu zaštite, ali nisu od pomoći ako vaša interakcija ili bilo kojeg drugog korisnika sa stranicom nije sigurna ili privatna.

Oglašavanje

Stranica može uključiti reklame, koje mogu biti nadopuna za stranicu, napravljene na zahtjev, ili druge informacije kako bi poboljšali relevantnost korisnicima stranice. Vrste i opseg oglašavanja na stranici će se s vremenom mijenjati. U zamjenu za korisnički pristup i korištenje stranice, korisnik je suglasan da stranica i treća strana pružatelja usluga i partneri mogu postavljati reklame bilo gdje na stranici. Za ostale uvjete koji se primjenjuju na oglašavanje, uključujući i korištenje vaših podataka, pogledajte Pravila o Privatnosti.

Općenito

Ovi uvjeti, uključujući ugrađena Pravila o Privatnosti, zamjenjuju sve usmene ili pisane komunikacije i razumijevanja između korisnika i stranice.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi ovih Uvjeta, molimo na nas kontaktirate.

Posljednje izmjene

Ovi Uvjeti Korištenja su posljednji put ažurirani 14 siječnja 2017

Resetiraj lozinku
Unesite email adresu. Vi ćete primiti novu lozinku na email.