Zašto ne vjerujemo u Ripple

Svi znamo što je Bitcoin revolucija – to je sloboda. Sloboda od zlih kandži banaka i elita.

Ripple je bila vrhunska kriptovaluta za 2017. u smislu povećanja cijene. Od gubitnika u gotovo cijeloj 2017., ona je stekla ogromnu popularnost i uspjeh u samo nekoliko tjedana u prosincu.

Znate li zašto? Kako Ripple može nadmašiti divove kao što su Bitcoin, Ethereum i Litecoin? Pravi razlozi i čimbenici iza Rippleovog uspona neće vas samo iznenaditi, već će vas baciti na koljena.

Ovo je vjerojatno jedna stvar koju ne znate – novčani depozit koji imate u banci nije vaš! Jeste li iznenađeni?

Ovo su čimbenici koji određuju pravog vlasnika:

  • Novac je fizički pohranjen u trezoru banaka.
  • Banke mogu učiniti sve što žele s tim novcem bez traženja vašeg dopuštenja.
  • Ako banka bankrotira, novac njihovom krivnjom propada zajedno s njima.

U ovom trenutku možda se pitate zašto onda možete ići na bilo koji bankomat u bilo kojem trenutku i povući svoj novac? Odgovor je – Povjerenje! To znači da banka duguje vama novac, a vi imate povjerenja u to da će banka održati obećanje i da će vam isplatiti. Fizička manifestacija ovog povjerenja je plastična kartica u vašem novčaniku koju zovete kreditnom karticom.

Ako banka bankrotira, to je povjerenje prekinuto. Vaš novac je ispario.

Podržavajući Ripple, nesvjesno se odričemo slobode koju je Satoshi Nakamoto iskrčio za nas!

Ako pročitate bitcoin white paper, uklanjanje banaka, nedostojnog povjerenja, obmana i svega ostalog što ide s “bankama”, je središnji princip mirne i bez krvi bitcoin revolucije. Ova revolucija je nada u vraćanje slobode koju smo izgubili, dajući nam drugu priliku da dokažemo da možemo samoupravljati.

Sada su banke, nakon što su shvatile moć revolucije i svoju blisku propast, uspjele podignuti sve svoje resurse kako bi uzvratile udarac. To je dovelo do stvaranja Ripplea zamaskiranog u kriptovalutu s ciljem da nas prevari i da nesvjesno odustanemo od naše teško zarađene slobode.

Jedina svrha Ripplea je prijenos novca s jedne banke na drugu, brže i jeftinije. To nije decentralizirana platforma za razliku od Bitcoina. Ripple je u vlasništvu banaka, financiraju ga banke i vode ga banke.

Neočekivani rast Ripplea krajem 2017. godine rezultat je teškog financiranja, marketinga, oglašavanja i manipulacije medijima i tržištem od strane banaka kojima prijeti Bitcoin već samim postojanjem. To je također jedan od razloga zašto je cijena Bitcoina prikovana na oko 15.000 USD unatoč nekoliko pokušaja da se pokrene prema gore.

Krajnji cilj Ripplea je uništiti Bitcoin i Altcoine i slobodu koju oni donose. Prvi od višestrukih koraka je da se makne bitcoin s mjesta broj 1 tako što će (1) postaviti Ripple i (2) zapaliti i financirati rat između “pravih” kriptovaluta (strategija podjeli i zavladaj) kako bi se međusobno obezvrijedile i nestale. Svi možemo vidjeti kako se ta priča vrši besprijekorno dok većina podliježe obmani.

Ne dopustite da elite koje su nas desetljećima iskorištavale i s nama manipulirale, nastavljaju sa svojim glupostima, sebičnošću i lukavim prijevarama.


Podijeli ovo:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *